نور الزهرا (سلام الله علیها)

  • آرشیوها 
  • تماس  
  • ورود 

باقلا

22 اردیبهشت 1392 توسط نورالزهراء (س)

از خانواده حبوبات است و در روایات اسلامی  از فوائد آن بیانات گوهرباری به ما رسیده و به لحاظ خواص طبیعی و دارویی در درمان کم خونی های ناشی از فقر آهن به مصرف آن توصیه شده است.

حضرت امام رضا علیه السلام می فرمایند : «خوردن باقلا مغز استخوان های ساق پا را استحکام می بخشد و خون تازه تولید می کند». و در روایات تاکید شده است آن را با پوست بخورید.

باقلا به لحاظ داشتن مواد معدنی و ویتامین ، از خون سازها به شمار می رود . باقلا نفّاخ بوده ، خوب است موقع خوردنش کمی نعناع ساییده یا زیره به روی آن ریخته با سرکه یا آبلیموی تازه میل شود در این صورت بسیار خوشمزه خواهد بود.

لازم به ذکر است ؛ خوردن باقلا مخصوصا تازه آن در بعضی افراد ایجاد حساسیت خونی به نام فاویسم می نماید ، در این بیماری ، افراد به سرعت افت خون پیدا می کنند و باید هر چه زودتر به پزشک مراجعه نمایند.

چاشنی باقلا : افزودن سماق ، نعنای خشک وکمی سرکه بر لذیذ بودن باقلا می افزاید.

منبع : «خدایا چه بخورم ؟» ، زبیده خدائی ، ص 128 - 129

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: سین سلامت لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

نور الزهرا (سلام الله علیها)

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • ایام
  • پژوهش
  • احکام
  • متفرقه
  • اخبار
  • شبهات
    • پیامک ! توجه ، توجه !!!
    • قانون جذب ، علم یا خرافه؟
    • سحر= عرفان؟
  • خانواده
  • مشاوره
  • دلنوشته
  • قبله از این طرف است
  • اخلاق
  • علم اصول فقه
  • سین سلامت
  • ساحل آسمانی
  • زن در آئینه امام (ره) و مقام معظم رهبری
  • معرفی کتاب

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • آرشیوها

فرش اینترنتی

صوت

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس